FOTO. Simona Halep a îmbrăcat tricoul naționalei de fotbal

187

Articole de la același autor

Simona Halep a primit în dar de la Ciprian Marica, un tricou al naționalei României, personalizat cu numele sportivei și numărul 9. Constănțeanca a îmbrăcat tricoul și a făcut două fotografii pe care le-a postat pe contul său de Facebook, însoțite de mesajul:
"Mulțumesc, Ciprian Marica! Un gest deosebit!"


Fotbalistul român a postat pe 1 decembrie, un mesaj pe pagina sa oficială, unde a declarat că va face cadou două tricouri ale naționalei, unul pentru Simona Halep și unul pentru Klaud Iohannis. Iată mesajul:


"Dragi prieteni! Va urez la mulți ani fericiți de ziua națională a României! Și pentru ca este aniversare, fac și doua cadouri - tricoul sacru al echipei naționale - pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toți românii. Domnișoarei Simona Halep i-am ales numărul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decât orice ambasador al statului. Bravo, Simona!
Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, președintelui Klaus Iohannis. Să nu uitați, domnule președinte, câte speranțe și-au făcut românii în privința dumneavoastră. Sa fiți numărul 1 în lupta împotriva corupției, în lupta cu nedreptățile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor! Încă o data "La mulți ani!" Hai România!" 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 07 Decembrie 2014
Stire din Sport : Cristiano Ronaldo uimește din nou
Pagina a fost generata in 0.677 secunde