Frontiera Tomis a pornit ca din pușcă în Cupa României la oină

1054
Ieri, pe stadionul Constructorul-Cleopatra din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", au început întrecerile celei de-a 56-a ediții a Cupei României la oină, competiție organizată de Asociația Județeană de Oină Constanța, CS Cleopatra Mamaia, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și partenerii lor.
Inițial, la start erau anunțate zece echipe, dar, din motive necunoscute, au rămas doar nouă. Echipa CS Victoria Surdila Greci (Brăila) a absentat de la această ediție, în consecință urmând a pierde toate jocurile cu 0-9.
Revenind la turneu, ieri, în primele două meciuri, CSM Râmni-cu Sărat (Buzău) a pierdut în fața echipei CS Crasna (Gorj) cu scorul de 7-25, iar Straja București a învins categoric pe CS Spicu Horia (Constanța), cu scorul de 25-0. Următoarele două partide au adus față în față pe Frontiera Tomis (Constanța) și CSM Râmnicu Sărat, formația de la malul mării învingând cu 27-5, și pe CS Izvorul Chiuiești (Cluj) împotriva echipei CS Energia Râmnicelu, buzoienii impunându-se cu 22-6. A treia serie de meciuri: CS Pamira (Sibiu) - CS Crasna 17-9, CS Spicul Horia - CS Izvorul Chiuiești 0-8.
Astăzi, sunt programate ultimele meciuri din grupe și semifinalele, urmând ca sâmbătă să se dispute, de la ora 19.00, finala mică și, de la ora 21.30, finala mare, ambele pe stadionul Farul, pe terenul sintetic.
Mircea GHIȚĂ

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Decembrie 2010
Stire din Sport : Nimeni nu trece de Frontieră!
Pagina a fost generata in 0.2219 secunde