Gache spune că punctul l-a câștigat… Lică!

1721
9
Gache spune că punctul l-a câștigat… Lică! - constantingache-1317625495.jpg
La conferința de presă de după meciul Săgeata - FC Farul (0-0), cei doi antrenori aveau stări de spirit diferite.
"Este important că nu am pierdut. Buzea nu trebuia să primească roșu. Totuși, consider că arbitrajul a fost foarte bun. Le mulțumesc jucătorilor pentru dăruire și spectatorilor pentru sprijin. Este bine că suntem pe plus în clasamentul adevărului", a declarat tehnicianul Farului, Marian Pană.
De partea cealaltă, tehnicianul gazdelor, Constantin Gache, scotea flăcări pe nări: "A ajuns Farul să se bucure că face 0-0 cu Săgeata? Nu a câștigat Farul acest punct, ci președintele Marcel Lică! Oricum, chiar și după acest egal, tot noi suntem deasupra lor! FC Farul nu a jucat nimic și mă doare inima pentru această echipă... Sunt mai farist decât mulți dintre cei care se cred fariști!".

Comentează știrea

unu
2 octombrie 2011
porcule

nu ti e rusine? din cauza ta n am jucat in Uefa in anii 90 si acum 3 ani ai pus umarul la jaful de la Farul...ia l pe ion marin si duce ti va la puscarie !!!!

doi
3 octombrie 2011
@unu

asa este, la un meci cu galatiul castigat de farul cu 3-1 acasa, l-a bagat Gache pe Anghel, parca, care nu avea drept de joc. am pierdut cu 3-0 la masa verde, galatiul a scapat de retrogradare si noi am terminat pe locul 6.

suporter
3 octombrie 2011
gache

da, sa spuna gache cum am pierdut meciul cu galatiul de acum 15 ani. parca anghel era ala cu cartonasele bagat in joc. ciocu mic maestre!

Emi
3 octombrie 2011
Anghel

Da Anghel este cel in cauza si este acum antrenorul Viitorului. Noi strigam nereu un lucru si vad k nu se intelege " In Dobrogea doar Farul conteaza".Echipe de genul Sageata Viitorul , etc. nu au nici traditie nici suporteri NU AU IDENTITATE. Hagi , Peniu , Gache si toti restul sa ne lase in pace cu echipele lor de kk

doar farul
3 octombrie 2011
doar farul !

bai gache , mai lasa-ne in pace du-te dracu de machidon borat cu stejaru tau cu tot , esti farist si asa se vorbeste..sa facem pipi pe tine zdreanto ....DOAR FARUL !

jr
3 octombrie 2011
faru'

ca de obicei suporterii farului complexati si limitati! ce vreti sa se dea toata lumea la o parte sa promoveze giani cu echipa lui?sa ziceti merci daca apucati sa terminati turul si nu va desfiitati pana atunci! bravo nea Costa!

jr
3 octombrie 2011
faru'

desfiintati,retrogradati,penalizati,etc

ultra'
3 octombrie 2011
IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA !

A vorbit singurul neuron din capul lui jr . Copile usor sa nu il pierzi si pe ala . P.S. Gache mai lasa bautura !

jr
3 octombrie 2011
pt ultra

tipic pt asa zisi "ultrasi".mai stiti si altceva? peste cateva luni o sa va rugati sa vina nea Costa sa va scoata din rahat!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3396 secunde