Gala finală a proiectului "O mănușă de ajutor", la Complexul Sportiv Tomis

78

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 15.00, Complexul Sportiv Tomis va găzdui gala finală de box a proiectului "O mănușă de ajutor", care face parte dintr-un program mai amplu, derulat la nivel național de Ministerul Tineretului și Sportului, la mai multe ramuri, și anume "Pierre de Coubertin".

"O mănușă de ajutor" este un proiect demarat în colaborare cu Federația Română de Box, în care se urmărește descoperirea și șlefuirea unor viitoare talente ale acestui sport.

Astfel, s-au organizat cinci centre de pregătire, la Constanța, Bacău, Reșița, Ploiești, București, pentru 100 de tineri din centrele de plasament, orfelinate, cămine de copii, centre de reeducare, câte 20 pentru fiecare centru. Copiii au dispus de toate condițiile unor sportivi de performanță, cu asistență medicală, psiholog și câte doi antrenori, iar după prima lună de pregătire au fost selecționați cei mai promițători cinci tineri din fiecare centru pentru un stagiu de pregătire centralizată cu testări fizice, tehnice și psihomotorii.

Toți cei 25 de copii rămași în partea a doua a acestui program au ajuns la Constanța, pentru o gală de verificare organizată după modelul competițiilor majore din calendarul intern al FR Box.

Tinerii sportivi vor primi echipament asemeni pugiliștilor de lot național, cu trening, echipament ring, ghete box, încălțăminte ring, bandaje, proteze, mănuși și vor fi supravegheați permanent de personal calificat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4584 secunde