Divizia A1 la volei masculin

Galerie foto. CVM Tomis, victorie dulce-amară cu CSM București

121

Articole recomandate

CVM Tomis a pus capăt, miercuri seara, șirului de înfrângeri. La Sala Sporturilor, constănțenii au primit vizita CSM-ului București, în meciul din etapa a șasea a Diviziei A1 la volei masculin, gazdele impunându-se în patru seturi, scor 3-1 (21-25, 27-25, 25-15, 25-23).

CVM Tomis nu s-a putut bucura pe deplin de victorie, căci, în ultimul parțial, centrul Andrei Laza a suferit o accidentare și a fost scos de pe teren pe brațele colegilor. Laza nu va mai juca două săptămâni.

Sâmbătă, CVM Tomis va disputa, în deplasare, partida din etapa a șaptea, în compania celor de la Dinamo.

"A fost o victorie foarte muncită, de care aveam mare nevoie. Din păcate, cu prețul unei accidentări destul de serioase a lui Laza, un jucător foarte important pentru noi. Sper că l-am pierdut pentru o perioadă cât mai scurtă. Meciurile următoare, și mă refer în primul rând la cel cu Dinamo, se anunță a fi capitale pentru noi, pentru a reuși să intrăm în primele patru echipe", a declarat Sergiu Stancu, singurul centru valid al echipei.

Directorul executiv al clubului constănțean, Serhan Cadâr, a menționat faptul că în meciul cu Dinamo va evolua și Vologa (centru), deși nu este recuperat complet.

CVM Tomis se clasează pe poziția a șaptea în clasament, cu 11 puncte.

Iată rezultatele etapei a șasea: AC VC Caran-sebeș - VCM LPS Piatra Neamț 3-0, CS Arcada Galați - CS Dinamo 3-0, U Cluj - Știința Explorări Baia Mare 0-3, Unirea Dej - SCMU Craiova 1-3, ACS VM Zalău - Tricolorul Ploiești 3-2. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Noiembrie 2015
Stire din Sport : CVM Tomis, înfrângere la Baia Mare
Pagina a fost generata in 0.4696 secunde