Galerie FOTO / FC Farul, remiză albă în partida cu Tărlungeni

746
6

Articole de la același autor

FC Farul și Unirea Tărlungeni au terminat la egalitate, scor 0-0, partida susținută, sâmbătă, pe stadionul "Farul", în cadrul celei de-a doua etape a Ligii a II-a la fotbal, Seria I.  "Marinarii" și-au creat câteva ocazii bune de gol, însă au suferit la finalizare. Cu toate acestea, Farul ar fi putut să păstreze toate cele trei puncte pe litoral, însă cu două minute înainte de final, Silvășan a ratat penalty-ul acordat de centralul Florin Costin Dan (Oltenița) pentru hențul comis în careu, în postură de ultim apărător de Toderașcu, fază la care fundașul Unirii a și primit cartonaș roșu. Antrenorul Farului, Ion Răuță, a folosit următoarea formulă: Curcă (cpt.), Băjan, Nicola (min. 49, Igiroșanu), Coconașu (min. 63, Bolat), Ivanovici, Mansur, Silvășan, N. Crețu (min. 79, Nițescu), I. Florea, Bumbac, Buzea.  Alte rezultate ale rundei: CSM Unirea Slobozia - Rapid CFR Suceava 2-2, CSMS Iași - SC Bacău 2-0, FC Clinceni - CF Brăila 3-3, Rapid București - Gloria Buzău 1-1.

Comentează știrea

mr.Anaconda
16 septembrie 2013
Hai Farul!

Rauta. Te laudai ca vrei sa ajungi sa joci cu Steaua in cupa.Voi nu sunte-ti in stare sa invinge-ti o echipa care din pacate EU nu am auzit de ea decat acum.

suporter fc farul
16 septembrie 2013
Enis Bolat si Silviu Igirosanu in primul 11 la meciul cu SC Bacau

Trebuie sa incepem meciurile in forta, nu sa ii tinem pe banca de rezerve pe cei doi. Cand avem de jucat cu echipe necunoscute, trebuie sa jucam ofensiv si nu defensiv. Ah cand jucam cu echipe care ne-au invins in trecut, atunci da, mizam pe contraatac, desi cea mai buna defensiva este atacul din primele minute de joc. Sper ca FC Farul sa fi invatat ceva din acest meci si sa continue sa joace din ce in ce mai bine si cu ofensiva ca prima tactica de joc. Succes Ion Rauta, Fortza Farul !!!

Dina
16 septembrie 2013
Nu rata

2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: wwwfondurieuropenenerambursabile.ro

Lite
16 septembrie 2013
J

Scoteti-l ba pe Curca din poarta Farului.. ca e un blatist ordinar si joaca sume imense la pariuri ca ia bataie Farul. Cu asa o pramatie in poarta, Farul iar se va bate la retrogradare.

Rechinul
16 septembrie 2013
FCFC

iar am ratat penalty? culmea...

Marcus Tomitae
16 septembrie 2013
De ce folosesti cratima?

De ce folosesti cratima daca nu stii sa o folosesti? Decat sa iti bati capul cu ce face Farul mai bine ti-ai lua bacul. Se scrie "invingeti", "sunteti". Vrei sa creada lumea ca suporterii farului sunt doar analfabeti?

Răspuns la: Hai Farul!
Adăugat de : mr.Anaconda, 16 septembrie 2013
Rauta. Te laudai ca vrei sa ajungi sa joci cu Steaua in cupa.Voi nu sunte-ti in stare sa invinge-ti o echipa care din pacate EU nu am auzit de ea...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5853 secunde