Ganea a renunțat la Adrian Cristea

157
Ganea a renunțat la Adrian Cristea - d3s2054-1408103570.jpg

Articole recomandate

Antrenorul FC Rapid, Ionel Ganea, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că mijlocașul Adrian Cristea, aflat în probe, nu a fost păstrat în lot, deoarece nu era într-o formă fizică optimă, tehnicianul precizând că gruparea giuleșteană se va orienta către achiziționarea unor jucători tineri.


"Povestea cu Adrian Cristea au făcut-o ziarele. Pe mine m-a sunat domnul Moraru și mi-a zis să îl vedem și pe el la acel amical. L-am văzut, a constatat și domnul Moraru că forma fizică a lui Cristea nu este una foarte bună. Iar una dintre dorințele domnului Moraru este să ne orientăm către jucători tineri. Asta pentru că avem în lot jucători cu experiență, pe lângă care pot veni jucători tineri care să crească și să construim o echipă bună în viitor", a spus Ganea.

Mijlocașul Adrian Cristea, 30 de ani, ultima dată la Steaua, a evoluat o jumătate de repriză pentru Rapid în amicalul pe care formația giuleșteană l-a câștigat, miercuri seară, cu scorul de 2-1, în fața formației din Liga a III-a Juventus București, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9762 secunde