George Manu, campion în Turul Dobrogei la ciclism

299
Ciclistul George Manu, sportiv legitimat la clubul Dinamo București, a câștigat titlul de campion al celei de-a noua ediții a Turului Dobrogei, secțiunea seniori.
La finalul celor patru etape, Manu s-a situat pe locul întâi în clasamentul general, dinamovistul fiind urmat de Marian Frunzeanu (Conpet Petrolul Ploiești) și Răzvan Jugănaru (Dinamo). Manu terminase pe poziția secundă în primele două etape și a dat lovitura în cea de-a treia, sâmbătă, fiind cel mai rapid în cursa de 90 de kilometri, între Constanța - Tariverde - Cogealac și retur.
În etapa a IV-a, desfășurată duminică, pe traseul Sala Sporturilor - Campus Universitar, pe parcursul a 70 de kilometri, învingător a fost Alexandru Ciocan (Conpet Petrolul), urmat de M. Frunzeanu (Conpet Petrolul) și Ioan Mogoș (Torpedo Zărnești). Manu n-a urcat pe podium, dar timpii reușiți în primele trei runde i-au fost suficienți pentru a se menține în fotoliul de lider al topului general.
Tricoul alb, cuvenit celui mai bun junior al competiției, i-a fost acordat lui Sipos Zoltan (CS Mureșul Târgu Mureș).
Organizatorii Turului Dobrogei, a doua competiție ciclistă ca valoare, după Turul României, au oferit premii în valoare totală de 10.800 lei. Pentru practicanții sportului cu pedale, urmează Turul României, care se va desfășura în perioada 7 -14 iunie, având ca punct final orașul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7973 secunde