Potrivit presei din Turcia

Concurs Gheorghe Hagi a avut un diferend cu un agent de pază

910
Gheorghe Hagi a avut un diferend cu un agent de pază - 5fec640a1bd24b0c4ff1f9ab2ebd6493.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul lui Galatasaray a fost protagonistul unui incident înainte de meciul cu Konyaspor, tehnicianul constănțean enervându-se după ce un om de ordine l-a atacat verbal pe portarul Ufuk Ceylan.

Potrivit cotidianului "Hurriyet", la intrarea în stadionul din Konya, un agent de pază i-a adresat jigniri lui Ufuk, spunând: "A venit «kova»" (în traducere, găleată, cuvânt care, folosit în legătură cu fotbalul, înseamnă "care primește multe goluri").
Hagi și antrenorul portarilor de la Galatasaray, Nezihi Baloglu, s-au enervat foarte tare, iar românul a sărit la omul de ordine, întrebându-l: "Tu cine ești, mă?". Nezihi Baloglu a afirmat că bărbatul nu are niciun drept să jignească și a cerut să intervină justiția în acest caz. Ca urmare a incidentului, agentul de pază a fost îndepărtat din zona stadionului.
Formația Galatasaray, antrenată de Gheorghe Hagi, a învins în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Konyaspor, într-un meci din etapa a XVII-a, ultima a turului campionatului Turciei. La acest meci, poarta echipei din Istanbul a fost apărată de Aykut Ercetin, Ufuk Ceylan fiind rezervă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 14 Decembrie 2010
Stire din Sport : "Sunteți ca niște fantome pe teren!"
Pagina a fost generata in 0.4829 secunde