Gheorghe Hagi ar putea prelua, din nou, pe Galatasaray

315
Galatasaray Istanbul a anunțat, sâmbătă, că directorul tehnic Karl-Heinz Feldkamp și-a dat demisia, iar presa turcă susține că Gheorghe Hagi este favorit să preia formația de la malul Bosforului, "Regele" dorindu-și un contract valabil pe un an și jumătate.
"Feldkamp a demisionat, din cauza divergențelor de opinie pe care le-a avut cu conducerea clubului, iar demisia i-a fost acceptată de consiliul de administrație. Suntem siguri că această schimbare nu va afecta obiectivul echipei din acest sezon", scrie site-ul oficial al grupării turce.
În vârstă de 73 de ani, tehnicianul german a semnat, vara trecută, un contract pe două sezoane cu formația turcă și avea ca obiectiv câștigarea titlului de campioană. După 28 de etape, Galatasaray se află pe locul secund, cu 61 de puncte acumulate, două mai puțin decât liderul Fenerbahce.
Conform presei din Turcia, Gheorghe Hagi este favorit să preia postul de antrenor principal al Galatei, echipă pe care a mai pregătit-o în sezonul 2004 / 2005, în care a câștigat Cupa Turciei. "Pleacă Feldkamp, vine Hagi", notează publicația "Tumspor", care adaugă că, pe lista antrenorilor agreați de bașkani, se mai află Falko Gotz, Lothar Matthaus, Klaus Toppmoller și Michael Laudrup.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6032 secunde