Gheorghe Hagi: "Eu cred într-un campionat cu 18 echipe"

158
1
Gheorghe Hagi:

Articole de la același autor

Patronul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat că este nemulțumit de faptul că Adunarea Generală a LPF a votat ca, începând cu sezonul 2015-2016, Liga 1 să fie formată din 14 echipe. "Regele" consideră că sistemul cu 18 echipe este cel mai potrivit pentru fotbalul românesc.

"Am fost singurii care nu am votat acest sistem. Eu cred în 18 echipe, fotbalul e un sport de masă. Nu există play-off în campionatele mari ale lumii. Cred că nu numărul echipelor este important în Liga 1. Un campionat nu trăiește cu 3-4 echipe, chiar dacă ele fac performanță, dar noi formăm jucători pentru ei și ei trebuie să facă performanță și să ne reprezinte așa cum trebuie în Europa. Important este ce fac ligile II și III, ce facem cu juniorii, cum sunt finanțate academiile", a spus Hagi, la Dolce Sport.

v v v

Hagi are însă un mare motiv de bucurie. Echipa sa a reușit să se mențină în primul eșalon, după ce a învins, scor 1-0, în ultima etapă, pe Ceahlăul Piatra Neamț. Grație acestei victorii, FC Viitorul a încheiat ediția 2013/2014 pe locul 12.

În schimb, Săgeata Năvodari a retrogradat în Liga a II-a. În ciuda victoriei din ultima rundă, 2-1, pe teren propriu, cu CFR Cluj, formația antrenată de Cătălin Anghel a terminat campionatul "sub linie" (locul 17), fiind dezavantajată de rezultatele contracandidatelor: Gaz Metan Mediaș - FC Brașov 1-1 și ACS Poli Timișoara - Concordia Chiajna 1-0.

Steaua București este cam-pioana României, Petrolul merge în Europa League, la fel ca și CFR Cluj, care beneficiază de retragerea licenței pentru cupele europene a clubului Dinamo București. 

Comentează știrea

This Internet site
10 iunie 2014
This Internet site

e cigar Stiri Sport : Gheorghe Hagi: "Eu cred într-un campionat cu 18 echipe" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online This Internet site http://thesunsetgroup.com/hangsen-e-liquid-flavors/v2-electronic-cigarette-hookah-pen-amazon-6351.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6815 secunde