Campionatul Național de Atletism - Juniori I

"Gheparzii" constănțeni, din nou pe podium

334
Zilele trecute, pe stadionul "Iolanda Balaș Soter" din București, s-a desfășurat ultimul Campionat Național de Atletism (probe de pistă) din sezonul de vară (CN de atletism pentru juniori I, perioada 20 - 21 iulie). În competiție s-au întrecut 326 de atleți, din care 126 la feminin și 200 la masculin, din 92 de cluburi.
La triplusalt - masculin, în afară de locul 2, toate pozițiile au fost ocupate de constănțeni: aur - Cristi Boboc, săritură de 15.00 metri (LPS "Nicolae Rotaru", antrenor Niculina Chiricuță), bronz - Iulian Pricop, 14.33m (LPS "Nicolae Rotaru"), locul 4 - David Spiridon (CS Farul), locul 5 - Andrei Albu (LPS "Nicolae Rotaru"), locul 6 - George Moroșan (CS Farul), locul 7 - Cristian Bododel (LPS "Nicolae Rotaru").
La feminin, Andreea Lefcenco (CS Farul, antrenor Lenuța Dragomir) a reușit să obțină medalia de argint, la triplusalt, cu o săritură de 12.26 m, dar și un bronz la lungime.
Tot din Constanța, Claudiu Cimpoeru (CS Farul) s-a clasat pe locul 1 la proba de 5.000 m, iar Cristi Boboc (LPS "Nicolae Rotaru") s-a clasat pe locul 3 la proba de lungime.
A mai fost obținută o medalie de bronz și una de argint, la proba de 4x400 m și 4x400 m ștafetă, cu echipajul format din David Spiridon, George Moroșan, Andrei Albu, Cristi Boboc. La performanțele sportivilor au contribuit și antrenorii Stana Mihăilescu, Cecilia Gevat, Alin Larion și Cătălin Ganera.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3588 secunde