Giani Nedelcu vrea să remanieze lotul FC Farul

2085
1
Giani Nedelcu vrea să remanieze lotul FC Farul - gianinedelcu-1324409934.jpg

În vreme ce fotbaliștii de la FC Farul se află în vacanță, conducerea clubului constănțean face demersuri pentru găsirea unui nou antrenor. De asemenea, un alt aspect avut în vedere este remanierea lotului.

În momentul de față, este greu de spus cine va fi noul antrenor al FC Fa-rul, însă este posibil ca, în următoarea perioadă, acest lucru să fie lămurit.
Patronul clubului FC Farul, Giani Nedelcu, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că este de acord cu președintele executiv Marcel Lică în ceea ce privește instalarea unui antrenor constănțean la echipă.
"Și eu îmi doresc un antrenor constănțean și cred că este o soluție bună pentru FC Farul. Voi purta mai multe discuții în acest sens, în următoarea perioadă", a precizat Nedelcu.
Marcel Lică afirmase că "am o listă cu antrenori și nu ascund faptul că îmi doresc constănțeni pe banca tehnică. Trebuie însă să am o discuție cu patronul Giani Nedelcu. Însă, va trebui ca și antrenorii pe care îi am în vedere să își rezilieze contractele cu cluburile cu care au angajamente".
Pe de altă parte, Giani Nedelcu a precizat că se pregătește de remanierea lotului: "Vom aduce cu siguranță mai mulți jucători, fiindcă se impune acest lucru. Avem timp să ne gândim și la acest aspect".


Jucătorii și-au primit salariile pe luna noiembrie
Giani Nedelcu a precizat că jucătorii și-au primit, ieri, drepturile salariale aferente lunii noiembrie.
"Toți jucătorii și-au primit, astăzi (n.r. - ieri), salariile pe luna noiembrie", a spus Nedelcu.
Așadar, cu bănuții în portofel, "marinarii" nu se pot plânge că au intrat în vacanță cu buzunarele goale. Astfel că au toate motivele să evolueze mult mai bine în retur.



Comentează știrea

DOXX
21 decembrie 2011
PTR MARCEL LICA

LUATI-L PE EDI IORDANESCU.O SA AJUNGA UN MARE ANTRENOR.SI ASA PLEACA CA NU SE INTELEGE CU OIERUL,NU MAI ADUCETI TOATE PANARAMELE DE ANTRENORI

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5264 secunde