Gigi Becali are un nou "client" la FCSB: "A greșit toate pasele, nu știu ce se întâmplă cu el"

209
Gigi Becali are un nou

Articole de la același autor

Olimpiu Moruțan (22 de ani) a avut o evoluție ștearsă și a fost înlocuit la pauză cu Darius Olaru. Gigi Becali l-a criticat din nou pe mijlocașul pentru care le-a cerut celor de la Galatasaray 10 milioane de euro.

"Sunt mulțumit, dar nu în totalitate. Din moment ce ai 1-0 și controlezi jocul, eu vreau să dau 2-0 și să stau liniștit. Eu cred că la echipa asta trebuie să merg ca la spectacol, așa văd eu. Moruțan juca mai bine la 18 ani decât acum. Dacă mi-l dădea cineva gratis, nu îl luam. A greșit toate pasele la mijlocul terenului, nu știu ce se întâmplă cu el. Vreau să fie totul mai limpede, vreau mai multă posesie", a declarat Gigi Becali, la ProX. Gabi Balint consideră că sumele amețitoare plătite pe fotbaliști precum Jack Grealish, achiziționat de Manchester City pentru 117 milioane de euro, sunt exagerate, și, în acest caz, Gigi Becali are tot dreptul să viseze la cel puțin 10 milioane de euro în schimbul lui Olimpiu Moruțan.

”Oricum cifrele au luat-o razna în fotbal. Dacă Grealish merită 117 milioane de euro, jucător bun, tânăr, de viitor, dar să dai atâția bani? De ce să nu merite și Moruțan 10? Vorbim de niște diferențe foarte mari”.

”Vorbim și despre vitrină. Dacă l-ai urmărit pe Grealish în Premier League, ți-ai dat seama că a fost cel mai bun jucător de la Aston Villa. A fost o performanță extraordinară să-l vândă pe Man, fără să ai prezențe în cupele europene și fără să fie titular la echipa națională”, a explicat Ilie Dumitrescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5786 secunde