"Gigi Becali poate să facă ce vrea!" Darius Olaru le-a luat apărarea lui Dinu Todoran și Andrei Vlad, în lumina ultimelor critici

160

Articole de la același autor

FCSB trece printr-o perioadă nefastă din punct de vedere sportiv, după ce a fost eliminată din fazele preliminarii ale Europa Conference League. Echipa roș-albastră nu a început prea bine nici în campionat, reușind doar o victorie și două rezultate de egalitate în primele trei runde ale Ligii 1. Darius Olaru a vorbit despre situația complicată de la echipă, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare meciului din campionat cu Gaz Metan Mediaș, de duminică.

Mijlocașul le-a luat apărarea antrenorului Dinu Todoran și colegului Andrei Vlad, după ce aceștia au fost blamați pe rând, de mai multe voci, pentru rezultatele slabe ale echipei.

"Nu am trecut chiar peste toate aceste rezultate nefavorabile. Sper să câștigăm acum, este important să ne revenim. Nimănui nu i-a convenit, știm cu toții că n-au fost cele mai bune meciuri pentru noi. Nu avem ce să facem, viața merge înainte, trebuie să trecem peste. Noi trebuie să ne facem treaba pe teren, apoi dânsul (n.r Gigi Becali) poate să facă ce vrea.

Dinu Todoran este antrenorul nostru, noi îl tratăm ca atare, ne dă sfaturi la fiecare meci, el își face treaba până la urmă. Andrei Vlad se pregătește la fel, vine la sală, este un profesionist, el știe cel mai bine ce are de făcut. Mi-aș fi dorit și eu să joc din trei în trei zile, să știu că sunt în Conference League, dar asta este. Cei de la CFR cred că vor face față pe ambele fronturi, au un lot bun", a spus Darius Olaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6456 secunde