Gimnasta Hermina Dohotariu, cinci medalii la Naționale

929

Articole de la același autor

CSS1 Constanța a cucerit 5 medalii la Campionatul Național de gimnastică ritmică pentru junioare și senioare de la București, întrecere pe echipe și la individual.
La categoria a 3-a (junioare 2), echipa, din care au făcut parte Hermina Dohotariu, Valentina Leu, Diana Munteanu, Anca Mihaela Căldăraru și Andreea Cristea, s-a clasat pe locul 3. Profesoară este Maria Magdalena Rusu, coreperitor, Minola Popovici, iar coregraf Voichița Mihalache. La individual compus, Dohotariu a fost a doua, mai urcând pe podium la coardă, panglică (argint) și măciuci (bronz), iar la cerc a ocupat locul 5.
Evoluții bune au avut la această categorie și Andreea Oltean (profesoară, Milița Alexa), și Antoanela Gologan (Vasilica Râșniță).
Echipa de categoria a 2-a (junioare 1) s-a situat pe cinci, evoluând Andreea Călin, Diana Cojocaru, Ramona Pancu, Ancuța Gheorghiu (profesoare, Gabriela Păun și Maria Magdalena Rusu; corepetitor, Marlena Tripșa; coregraf, Voichița Mihalache).
La senioare, Beatrice Edu (profesoară, Gabriela Păun) a avut o prestație favorabilă, reușind să obțină categoria de clasificare.
Deplasarea în capitală s-a făcut cu ajutorul comitetului de părinți pe secție (președinte, Elena Ungureanu).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7831 secunde