Gimnastele de la CSS1, bronz la Naționale

787
Prima echipă a CSS1 Constanța de categoria a IV-a a cucerit medalia de bronz la Campionatul Național de gimnastică ritmică pentru copii și junioare mici, de la București.
Fetele au concurat în formula Maria Calabache, Alexandra Ianuș, Andreea Darie, Ruxandra Alexa, Andreea Oltean și Ioana Gorgovan.
Întrecerea a fost pe echipe, la individual și la ansamblu, CSS1 participând cu două echipe și două ansambluri la categoria a IV-a și cu patru sportive la categoria "Mica Gimnastă".
A doua echipă (Ana-Maria Pescaru, Diana Păun, Emilia Bălan, Maria Drăghici, Diana Corbu și Xenia Fulea) s-a clasat pe locul 6.
Ansamblurile au ocupat pozițiile 4 și 7. Pe 4 au venit Maria Calabache, Andreea Darie, Xenia Fulea, Alexandra Ianuș, Alexandra Drăgușanu și Maria Drăghici, iar pe 7 s-au clasat Elena Tănăsie, Alexandra Drăgușanu, Andreea Falcă, Emilia Bălan, Andrada Andrei și Alexandra Geantă.
Echipa întâi și ansamblul de pe locul 4 sunt pregătite de profesoarele Alexa Milița și Vasilica Râșniță, iar de echipa a doua și de ansamblul de pe poziția a 7-a se ocupă, pe lângă cele două, și Filis Șerif.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8994 secunde