Gimnastele de la CSS1 Constanța au luat opt medalii la Naționale

1440
La Campionatul Național școlar la gimnastică ritmică, de la Reșița, sportivele de la CSS1 Constanța au cucerit opt medalii, una de aur, șase de argint și una de bronz.

Campioană a ieșit echipa de junioare II, formată din Andreea Cristea, Valentina Leu, Diana Munteanu, Hermina Dohotariu (profesor, Magda Rusu) și Antoanela Gologan (profesor, Vasilica Râșniță). În celelalte secțiuni, Dohotariu s-a clasat de cinci ori pe locul doi, la individual, coardă, cerc, măciuci și panglică.
Medalie de argint a cucerit și prima echipă de junioare III, care a concurat în formula Andreea Oltean, Maria Calabache, Alexandra Ianuș, Ruxandra Alexa (profesor, Milița Alexa), Diana Corbu și Ioana Gorgovan (profesor, Vasilica Râșniță).
Bronzul i-a revenit Valentinei Leu, la măciuci junioare II.
Fetele de la CSS1 au mai obținut multe clasări în apropierea podiumului, la senioare (profesoare, Gabriela Păun și Magda Rusu), junioare II, junioare III (unde a avut fete și Filis Șerif) și copii (profesoare, Milița Alexa și Filis Șerif).
"Am fost cea mai numeroasă delegație din competiție, cu 32 de gimnaste, având reprezentante la toate categoriile. Fetele au concurat foarte bine, fără emoții, încântând publicul și primind laude pentru piruete. Fetele de la categoriile a III-a, a II-a și de la senioare se pregătesc pentru Naționalele din toamnă, astfel că întrecerea de la Reșița a fost un prim test, pe care l-au trecut cu brio. Am rămas însă și cu o părere de rău, pentru că mai meritam două medalii (la o echipă și la un ansamblu), iar două dintre medaliile de argint ale Minei Dohotariu trebuia să fie de aur. De fiecare dată însă, au fost preferate reprezentantele gazdelor", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristiana Costara, directorul CSS1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8216 secunde