Campionatul Național de junioare III

Gimnastele Farului, nelipsite de pe podium

449
1
Gimnastele Farului, nelipsite de pe podium - gimnastele-1401300133.jpg

Articole de la același autor

Speranțe pentru gimnastica din Constanța, după ce sportivele de la malul mării au cucerit șase medalii la Campionatul Național de junioare III, competiție desfășurată, timp de trei zile, la Buzău. 


Astfel, la nivel I, în concursul pe echipe, CS Farul a câștigat medaliile de bronz, componența fiind următoarea: Alexandra Tănase, Corina Petre, Luiza Popa și Ana Maria Țuțuianu. 


Tot la nivelul I, dar în întrecerea individuală, Luiza Popa și-a adjudecat aurul la sol și bronzul la paralele, iar Corina Petre, argintul la bârnă. 


Colectivul de antrenori care se ocupă de pregătirea acestor mici gimnaste este alcătuit din Camelia Voinea, Florin Uzum și Olimpia Fleșaru. 


De asemenea, Delia Constantinescu, pregătită de antrenorii Clemența Garabet, Carmen Traicu și instructorul sportiv Alina Drăgan, s-a clasat pe locul trei în finala la sărituri. 


Trecând la nivelul II, trebuie să trebuie remarcată performanța echipei Farului, care, în componența Miruna Georgescu, Maria Ilie (antrenori, C. Voinea, F. Uzum și O. Fleșaru), Silvia Sfiringu și Ioana Stănciulescu (antrenori, C. Garabet, C. Traicu, A. Drăgan), a cucerit medaliile de aur. 


Comentează știrea

Read the Full Write-up
8 iunie 2014
Read the Full Write-up

ecigarette Stiri Sport : Gimnastele Farului, nelipsite de pe podium | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online Read the Full Write-up http://www.highscope.org/hangsen-e-liquid/v2-cigs-are-the-most-popular-eliquids-brand.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Mai 2014
Stire din Sport : Șase medalii în contul CS Farul
Miercuri, 21 Mai 2014
Stire din Sport : Două halterofile, sus pe podium!
Pagina a fost generata in 0.6789 secunde