Gimnaștii de la CS Farul, printre laureații anului 2018

241

Articole recomandate

Denisa Golgotă, Andrei Muntean, la gimnastică artistică, și Andreea Bogati, la gimnastică aerobică, au fost desemnați cei mai buni sportivi ai anului de către Comitetul Executiv al Federației Române de Gimnastică, informează site-ul oficial al forului național.

Denisa Golgotă a fost desemnată cea mai bună gimnastă română grație rezultatelor obținute la Campionatele Europene - medalie de argint la sol și medalie de bronz la sărituri. Denisa a fost secondată în clasament de campioana europeană de junioare la sol, constănțeanca Ioana Stănciulescu (CS Farul), în timp ce pe poziția a treia s-au clasat, la egalitate, Silvia Sfiringu (CS Farul) și Antonia Duță, ambele având clasări în finalele pe aparate de la Europenele de junioare.

La masculin, Andrei Muntean a ocupat prima poziție în clasamentul celor mai buni gimnaști români, el fiind finalist european și mondial în 2018, dar și multiplu medaliat în circuitul Cupelor Mondiale, obținând din partea federației internaționale distincția de cel mai bun gimnast la paralele în cadrul etapelor Challenge din acest an.

Andreea Bogati, sportivă legitimată la CS Farul Constanța, a ieșit câștigătoare la gimnastică aerobică, pentru al doilea an la rând, după ce a cucerit anul acesta două medalii de argint și una de bronz la Campionatele Mondiale din Portugalia. Ea a fost urmată în clasament de colegul său de club Dacian Barna și Mihai Popa, ambii cu rezultate notabile pe plan mondial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7213 secunde