Grațiela Vâjâială, președintele Agenției Naționale Antidoping:

466

Articole de la același autor

Prezentă la Constanța, unde a participat la ședința de bilanț a CS Farul și DSJ Constanța, Grațiela Vâjâială, președinte al Agenției Naționale Antidoping, a ținut să sublinieze colaborarea foarte bună pe care instituția sa o are cu structurile sportive de la malul mării.
"ANA a avut relații excelente cu Ilie Floroiu, fie că acesta a condus federația de atletism, fie CS Farul. De asemenea, DSJ este un partener activ, care promovează practicarea unui sport curat, spiritul de fair-play și concep-tul de sănătate prin sport. Beneficiind de specialiști remarcabili, sportul constănțean a reprezentat o rampă de lansare pentru multe generații de campioni și rămâne un veritabil motor al performanței din România", a declarat Grațiela Vâjâială.
Șefa ANA își dorește ca sportivii români să câștige cât mai multe medalii la Jocurile Olimpice de la Beijing, iar delegația țării noastre să fie ferită de scandalurile legate de dopaj. "Le urez succes performerilor noștri și să avem o Olimpiadă precum cea de la Atena 2004 și nu ca cea de la Sydney 2000", a mai spus Vâjâială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7272 secunde