HC Minaur - HCM Constanța 34-29, în Liga Națională de handbal masculin

Grijă mare, să nu cădeți de pe podium!

412

Articole de la același autor

Duminică neagră pentru handbaliștii de la HCM Constanța. Campionii au pierdut nu numai meciul de la Baia Mare, ci și poziția secundă în clasament, Bacăul "bătrânului" Sandu Iacob fiind unica echipă din țară care mai speră să ajungă din urmă lidera Steaua.

HCM Constanța a arătat, ieri, că nu are suficientă forță pentru a emite pretenții la titlu. Formația antrenată de Vasile Stângă și Eden Hairi a fost spulberată, la Baia Mare, de HC Minaur, gazdele impunându-se cu scorul de 34-29, într-o partidă contând pentru programul etapei a 21-a a Ligii Naționale de handbal masculin.
Pentru HCM, au marcat L. Toma (9), Csepreghi (6), Dukic, Nadoveza (câte 5), Schuch, Hejtma-nek, Schjolin și Timofte (câte 1), în timp ce, de la maramureșeni, cel mai eficient jucător a fost Pesic, autor a opt goluri.
Celelalte rezultate ale rundei: UCM Reșița - HC Odorhei 39-30, Steaua - Pandurii Târgu Jiu 36-28, Dinamo - Uztel Ploiești 37-26, Bucovina Suceava - CSM Oradea 32-26, Romvag Caracal - Știința Bacău 30-54.
În clasament, HCM Constanța a coborât pe locul trei, cu 28 de puncte, și își vede acum amenin-țată poziția de pe podium de Reșița lui Aihan Omer (locul 4, 28 p). Lideră este Steaua (35 p), urmată de Știința Bacău (30 p).
Etapa viitoare, programată duminică, 6 aprilie, HCM va întâlni, în Sala Sporturilor, "lanterna" Romvag Caracal, echipă care nu mai are nicio șansă de a evita retrogradarea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9823 secunde