Guriță sare din "schema" Farului pentru duelul cu Steaua

699
2
Antrenorul principal al FC Farul, Ion Marin, a anunțat că nu va apela la serviciile fotbalistului Mihai Guriță pentru meciul cu Steaua, programat duminică, 16 decembrie, de la ora 17, în direct la Antena 1, la București, în etapa a 19 a Ligii I.

"Rechinii" se pregătesc pentru ultima reprezentație pe anul 2007. Adversarul din week-end este de calibru, Steaua lui Lăcătuș, dar pe teren nu vor intra trofee sau palmaresuri, ci 22 de jucători. Cine va avea mai multă ambiție și determinare va câștiga.
Pentru acest meci, în care Farul are ocazia de a "ciupi" punct(e), antrenorul Ion Marin nu îl va folosi pe atacantul Mihai Guriță. De altfel, "Săpăligă" n-a mizat pe veteranul din avanposturi nici contra Universității Craiova, mergând pe varianta Daniel Florea. Și a tras cartea câștigătoare.
"În cazul lui Guriță, este vorba de lipsă de eficacitate. Nu îl voi utiliza nici împotriva Stelei, am suficientă minte încât să nu-l includ în lot", a declarat Ion Marin, motivându-și apoi decizia: "Jucătorul a fost transferat la Steaua, a avut contact cu cei din conducerea bucureștenilor, apoi s-a dus la Buzău (n.r. - echipă finanțată tot de persoane din anturajul lui Gigi Becali). Nu îl folosesc în meciul cu Steaua, este strict problema mea, scurt pe doi!"

Băcilă și Voiculeț sunt suspendați
Doi dintre jucătorii de bază ai Farului, fundașul dreapta Cosmin Băcilă și mijlocașul Claudiu Voiculeț, nu vor evolua în mod precis în partida din Ghencea. Avertizați în repriza secundă a jocului cu Universitatea, cei doi fotbaliști sunt suspendați pentru cumul de cartonașe galbene. "Sunt doi jucători importanți, dar avem soluții de înlocuire", a spus Ion Marin.
Aseară, de la ora 18, fariștii au urmat sesiunea de refacere (saună, bazin, masaj), la stadion. Dureri musculare au acuzat Dinu Todoran, Emil Nanu, Florin Pătrașcu și Willian Gerlem, dar ei vor fi recuperați până la ora de start a meciului cu Steaua.
Săptămâna aceasta, Farul va efectua câte un singur antrenament pe zi, de la ora 15, pe terenul principal sau pe cel secund, în funcție de starea vremii.

Comentează știrea

dJZMXegCKRuLUL
3 mai 2014
EIdaDrmUzSuJQXBbdk

tq2l1q ivbgmvjcdhgb, [url=http://ohbillcarlts.com/]ohbillcarlts[/url], [link=http://glqnyuasltgn.com/]glqnyuasltgn[/link], http://lkeqoadxzgwd.com/

IKjFTvciJ
29 august 2014
qeNwbFXhLhLahYtG

j2ijHj rjwohsirydsd, [url=http://eosmbwqdpblw.com/]eosmbwqdpblw[/url], [link=http://elwauoesblmr.com/]elwauoesblmr[/link], http://mhczulnusfea.com/

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9149 secunde