Hagi, nemulțumit de sistemul competițional al Ligii I

254
Hagi, nemulțumit de sistemul competițional al Ligii I - dddd-1583500644.jpg

Articole recomandate

Antrenorul formației FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a afirmat vineri, într-o conferință de presă, că obiectivul tuturor echipelor din play-out-ul Ligii I de fotbal este rămânerea pe prima scenă, arătându-se totodată nemulțumit de sistemul competițional actual, care presupune înjumătățirea punctelor la finalul sezonului regulat, potrivit Agerpres.

"Eu știu că în play-out este un singur obiectiv, la anul să te vezi tot în Divizia A. Acesta este unicul obiectiv al tuturor echipelor. Toate echipele luptă să rămână în prima divizie. Diferența este că la unii au luat 20 de puncte și la alții au luat 3 puncte, sau 5, sau 7. Doar asta e diferența. Așa, din creion. Eu știu că România a mers bine totdeauna când a avut 18 echipe și un campionat normal", a declarat Hagi.

Referitor la partida cu Academica Clinceni, Hagi a spus că e convins că echipa sa va avea un meci greu: "Toate meciurile sunt dificile, a început un nou campionat. Din păcate am făcut egal acasă în primul meci, dar mergem la Clinceni să câștigăm cele trei puncte. Respectăm mult adversarul, pentru că în două meciuri cu ei nu am marcat, dar mentalitatea noastră este să mergem să luăm cele trei puncte. Știm că va fi greu, e o echipă dificilă pe care e greu să o desfaci. A progresat mult în acest an și în spate stă rezultatul cu Dinamo, când au câștigat. Orice meci e greu, e dificil, trebuie abordat cu toată încrederea și eu sper să obținem punctele. Noi vrem să dăm goluri, la asta am lucrat toată săptămâna, acum ne dorim să vină golul. Ca să câștigi, trebuie să marchezi".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Decembrie 2019
Stire din Sport : Hagi are încredere în Ianis
Pagina a fost generata in 5.5082 secunde