Hagi: O grupă interesantă, se putea mai bine, dar și mai rău

389
1
Hagi: O grupă interesantă, se putea mai bine, dar și mai rău - hagi-1312116030.jpg
Fostul selecționer Gheorghe Hagi a declarat că grupa D de calificare la CM din 2014 este una interesantă, apreciind că se putea mai bine, dar și mai rău.

"O grupă interesantă, se putea mai bine, dar și mai rău. Cred că avem un ascendent moral asupra Olandei pentru că i-am mai bătut. Pițurcă a reușit acest lucru și poate că va reuși din nou. Olanda trece printr-o perioadă foarte bună însă. Turcia se află într-o perioadă de reconstrucție, ca și noi de altfel, însă cu siguranță va acea un cuvânt important de spus în această campamie. Nu trebuie să neglijăm nici Ungaria pentru că se află într-un progres vizibil. Cel mai important va însă ca noi să putem juca fotbalul pe care ni-l dorim. Pițurcă trebuie să poată face o selecție foarte bună și să avem o strategie foarte bună", a declarat Gheorghe Hagi pentru MEDIAFAX.

Hagi se află în Olanda, la Hoenderloo, unde Viitorul Constanța își desfășoară cel de-al doilea cantonament al verii.

Reprezentativa României va întâlni selecționatele Olandei, Turciei, Ungariei, Estoniei și Andorrei în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, conform tragerii la sorți de sâmbătă, de la Rio de Janeiro.




Comentează știrea

rechinashu
31 iulie 2011
intelectualitatea intruchipata

CUM ZIC NU? SA FIE BINE SA NU FIE RAU! machidon imputit:))))

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5436 secunde