Halep, încrezătoare înaintea semifinalei din turneul de la Dubai

150
Halep, încrezătoare înaintea semifinalei din turneul de la Dubai - ddd-1582272551.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că în setul secund al meciului cu belarusa Arina Sabalenka, pe care l-a câștigat joi la Dubai, a început să joace mai tare și și-am găsit ritmul, potrivit Agerpres. "Cred că am început să joc un pic mai tare în setul secund și mi-am găsit ritmul. E întotdeauna dificil să joci contra ei, deoarece e foarte puternică și lovește mingea foarte, foarte tare, așa că a trebuit să joc mai repede, să mă mișc mai repede pe teren și să dau totul pentru a câștiga'', a declarat Halep după victoria din sferturi cu 3-6, 6-2, 6-2.

''E greu de fiecare dată împotriva ei, deoarece e mai înaltă decât mine și are multă forță. A trebuit să blochez unele mingi și să iau inițiativa, să deschid unghiurile'', a mai spus numărul doi mondial, citat de site-ul WTA. ''La început, toate erau prea rapide, prea puternice. După ce am prins ritmul a fost mult mai ușor să simt jocul'', a adăugat Halep. ''Am jucat mai repede în seturile doi și trei, iar ea nu a mai avut timp să se așeze pentru a lovi mingea. Cred că asta a fost cheia meciului'', a subliniat românca.

În semifinale, Halep o va înfrunta pe americanca Jennifer Brady, care a trecut pe rând de Kristyna Pliskova, Gabriela Dabrowski, Su-wei Hsieh, în calificări, Elina Svitolina, Marketa Vondrousova și Garbine Muguruza, pe tabloul principal. Cele două s-au întâlnit anul acesta în primul tur la Australian Open, Halep câștigând cu 7-6 (5), 6-1, după ce a salvat trei mingi de set. "E bine să fiu din nou în semifinale aici (la Dubai). Îmi plac condițiile, îmi place să joc la Dubai. Vreau să mă bucur de joc și să profit de fiecare șansă pentru a câștiga. Știu că va fi greu. Am jucat contra ei la Melbourne și nu a fost ușor", a comentat Halep. "Cred că a primit multă încredere în acest meciuri, câștigând în fața unor adversare de top. Are un joc puternic, forehand-ul ei e foarte bun și și-a îmbunătățit și reverul. Va fi dificil, dar sunt gata să joc și sper că îmi voi face treaba'', a concluzionat Halep, campioană la Dubai în 2015.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4954 secunde