Halep și Tecău, pe tabloul principal, la Roland Garros

324
Halep și Tecău, pe tabloul principal, la Roland Garros - simonahaleprolandgarros-1334853378.jpg
Federația Franceză de Tenis a dat, ieri, publicității lista jucătorilor acceptați direct pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al sezonului și cea mai importantă întrecere desfășurată pe zgură.
În competiția feminină, România va fi reprezentată de șase jucătoare: Monica Niculescu (29 WTA), Sorana Cârstea (40 WTA), Simona Halep (42 WTA), Irina-Camelia Begu (56 WTA), Alexandra Cadanțu (82 WTA) și Edina Gallovits-Hall (97 WTA). Singura absentă este Alexandra Dulgheru, care va rata restul sezonului, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la ambii genunchi.
La masculin, România va fi reprezentată de Adrian Ungur (92 ATP), Victor Hănescu (103 ATP) și Horia Tecău (9 ATP dublu). Cele două poziții urcate de Hănescu în clasamentul ATP la ultima actualizare a ierarhiei l-au ajutat pe jucătorul român să scape de disputarea meciurilor de calificare la Paris. Fost sfert-finalist pe zgura de la Roland Garros, Hănescu a fost ultimul jucător acceptat direct pe tabloul masculin de simplu.
Turneul de la Roland Garros se va desfășura pe parcursul a două săptămâni, în perioada 27 mai - 10 iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Aprilie 2012
Stire din Sport : Tenis spectacol, cu Hagi și Pavel
Pagina a fost generata in 0.3097 secunde