"Halep stăpânește geometria terenului ca nimeni altcineva"

75

Articole recomandate

Site-ul oficial al turneului de la Roland Garros a lăudat-o, joi, pe Simona Halep, subliniind la secțiunea live blog, în timpul semifinalei cu Andrea Petkovici, că românca "stăpânește geometria terenului ca nimeni altcineva".

"Românca, numărul 4 mondial, se simte bine pe orice suprafață, ceea ce se vede și din faptul că a câștigat șase titluri pe trei suprafețe diferite anul trecut, iar zgura nu are niciun secret pentru ea. Simona Halep, care s-a impus aici la junioare în 2008, stăpânește geometria terenului ca nimeni altcineva. Ea stăpânește și arta deplasării și are o lovitură excelentă. Rezultatul: 4-1 în 15 minute" , a notat rolandgarros.com făcând referire la primul set al meciului câștigat de Simona Halep în fața lui Petkovici, citează Mediafax.


Reamintim că jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA și a patra favorită, a învins-o, aseară, scor 6-2, 7-6 (4), pe Andrea Petkovici (Germania, 27 WTA) și s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros, devenind prima sportivă din România ce ajunge în ultimul act al acestei competiții după 34 de ani. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1203 secunde