Halep, venituri de aproape 4 MILIOANE DE EURO din sponsorizări, în 2019!

153
Halep, venituri de aproape 4 MILIOANE DE EURO din sponsorizări, în 2019! - hale-1576672960.jpg

Articole recomandate

Simona Halep (28 de ani), campioana de la Wimbledon, câștigă în fiecare an o sumă semnificativă doar din contractele de sponsorizare. În 2019, veniturile sportivei noastre au ajuns la aproximativ 3.65 milioane de euro, potrivit Slovenske Novice, citată de Digi 24.

Simona are parteneriate cu cu mai multe companii, printre care Nike, Mercedes-Benz, Wilson, Hublot, Dedeman și Dorna. Sumei din sponsorizări i s-au adăugat alte aproximativ 7 milioane de dolari, mai exact 6.962.442, ca urmare a rezultatelor și premiilor obținute. În total, Simona a câștigat premii în valoare de 35.108.021 de dolari.

În comparație, Naomi Osaka, locul 3 WTA, a obținut în acest an nu mai puțin de 14.5 milioane de dolari numai din sponsorizări.



De ce a renunțat la colaborarea cu Daniel Dobre



Simona Halep a hotărât despărțirea de Daniel Dobre, cel care a pegătit-o până acum pe campioana de la Wimbledon. Sportiva a dezvăluit care a fost motivul pentru care a renunțat la tehnicianul de 50 de ani.

"Darren și-a dorit mult să continue cu Daniel Dobre, dar la un moment dat ajunsesem să simt nevoia de o schimbare, nici eu nu mai percepeam foarte bine sfaturile lui, nici el nu mai știa cum să mă abordeze și am decis să întrerupem colaborarea", a spus Simona Halep.

"La noi nu este însă că acum începem și acum terminăm, în acești 5-6 ani am tot lucrat, ne-am despărțit, ne-am reunit. Este un om incredibil, am tot spus-o și o repet, este unul dintre cei mai buni antrenori din România, poate chiar cel mai bun. Am o relație deosebită cu el, nu a fost vorba de o ceartă sau de o neînțelegere, pur și simplu am simțit că trebuie să schimb ceva, să am o voce nouă", a mai zis Simona Halep . 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019
Stire din Economie : Leul încheie săptămâna în declin
Pagina a fost generata in 0.5332 secunde