Halterofilul Alin Olteanu a luat aurul la Cupa Steaua

318
Halterofilul Alin Olteanu a luat aurul la Cupa Steaua - halterealin-1355174046.jpg
Zilele trecute, la București, s-a desfășurat Cupa Steaua la haltere pentru seniori. Din Constanța, s-a remarcat Alin Olteanu, de la CS Farul, care a ocupat prima poziție la categoria 77 kg. Acesta a reușit 115 kg la stilul smuls și 140 kg la aruncat. De asemenea, un alt rezultat bun este și bronzul obținut de Florin Safar, la cat. 69 kg.

"Nu a fost greu, doar un pic solicitant. A fost o competiție la nivel de municipiu, au concurat cei de la Rapid, de la Steaua, Olimpia, o competiție între cluburi. Având în vedere că în București este toată «crema», nu pot să zic că a fost foarte ușor dar nici foarte greu", a declarat, pentru "Cuget Liber", Alin Olteanu.

Următoarea competiție pentru halterofilul constănțean se va desfășura pe 14 martie, când se vor desfășura calificările pentru Cupa României la seniori. Între timp, sportivul antrenat de Angheluș Beșleagă va intra în vacanța de sărbători.

"Îmi iau o săptămână liber, acum, de sărbători, ca să-mi mai trag și eu sufletul după aceste competiții", ne-a mai spus Alin Olteanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7568 secunde