Handbal / Dinamo Bucureşti va juca în Liga Campionilor! EHF i-a acordat wild card

237
Echipa masculină de handbal Dinamo București va juca în ediția viitoare a Ligii Campionilor, după ce Federația Europeană de Handbal (EHF) a decis să îi acorde un wild-card.

Dinamo revine, astfel, după un an de pauză, în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume. Campioana României se află printre cele 16 formații acceptate în Champions League. 10 echipe au avut locul asigurat prin rankingul de țară, iar șase au primit wild-card.

Cele șase echipe invitate sunt: Meshkov Brest (Belarus), Montpellier HB (Franța), Telekom Veszprem (Ungaria), Elverum Handball (Norvegia), Dinamo București (România), HC Motor (Ucraina).

„Dosarul înaintat de echipa noastră la EHF a fost perfect. Au punctat în favoarea noastră facilitățile orașului, susținerea televiziunilor, performanțele din ultimii ani, managementul echipei și potențialul de marketing, dar și suporterii!

Nu în ultimul rând, suntem convinși că a contat enorm faptul că pe banca echipei noastre se va afla cel mai valoros antrenor din Europa, Xavier Pascual”, au explicat reprezentanţii CS Dinamo.

Tragerea la sorți a grupelor este programată pentru 2 iulie.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti 

Pagina a fost generata in 0.9766 secunde