Handbal, EURO / Cristina Laslo: „Sperăm ca în viitor să fim mai puternice”

111
Handbal, EURO / Cristina Laslo: „Sperăm ca în viitor să fim mai puternice” - handbalcristina1612-1608127239.jpg

Articole de la același autor

Handbalista română Cristina Laslo a declarat, la conferința de presă online organizată după meciul cu Olanda, că îşi doreşte ca naţionala tricoloră să revină în forţă la competiţiile viitoare, cel mai important turneu fiind cel preolimpic. 
„Din păcate, anul acesta s-a încheiat cu o înfrângere. Sperăm ca în viitor și în viitorul foarte apropiat să fim mai puternice”, a declarat Cristina Laslo, marcatoarea celor mai multe goluri în meciul cu Olanda (7 din 13 aruncări). 


La rândul său, Alexandra Dindiligan spune că principalul plus al României la Europene îl reprezintă omogenizarea relaţiilor de joc. 
„A fost un turneu foarte dificil pentru noi, deoarece nu am avut foarte mult timp să pregătim aceste meciuri. Se cunoaște că multe fete vin după o pauză, vin după coronavirus, nu am avut timp să ne pregătim și acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. 
A fost benefică prezența noastră aici, încercăm o omogenizare a echipei și din acest punct de vedere turneul ne-a prins bine. Deși am avut multe înfrângeri, cred că a ajutat la omogenizarea echipei”, a spus Alexandra Dindiligan, citată de frh.ro. 


Reprezentativa feminină de handbal a României a fost surclasată, scor 24-35 (12-16), de naţionala Olandei, campioana mondială en-titre, marţi, la Kolding, în ultimul său meci din Grupa principală II a Campionatului European din Danemarca. 
România a încheiat turneul pe locul 12, cu o singură victorie, cu Polonia, în prima fază a grupelor, şi cinci înfrângeri (trei în grupa principală), aceasta fiind cea mai slabă clasare a sa la un Campionat European în 13 participări. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6622 secunde