Handbal / INCREDIBIL: CSU NEPTUN A RETROGRADAT!

1108
5
Handbal / INCREDIBIL: CSU NEPTUN A RETROGRADAT! - handbalfetecsuneptun65-1337848930.jpg
Cea mai tristă veste a zilei! Echipa de handbal feminin CSU Neptun a retrogradat în eșalonul secund! Formația antrenată de Florentin Pera a fost învinsă, astăzi, scor 26-27 (8-14), de ACS Terom Iași, într-o partidă disputată la Buzău, contând pentru barajul de menținere / promovare în Liga Națională.

Așadar, după mai bine de trei decenii, Constanța rămâne fără echipă în Liga Națională. Tradiția Hidrotehnicii, a Tomisului s-a dus!

Despre cauzele care au generat această retrogradare, într-o ediție viitoare! 

Comentează știrea

un suporter
24 mai 2012
RUSINE !!!

Rusine celor care au adus clubul in situatia de fata ... Pe vremea lui Gica Slabu nu exista asa ceva , Retrogradare , rusine sa va fie conducatorilor ! lasati echipele , suporterilor nu faceti o afacere dintr-un club pentru care suporterii pun pasiune ... mi-e scarba de voi !

Dini
24 mai 2012
Bravo Primaria Constanta

Asta este prima voastra reusita cu desfiintarea echipelor de traditie din orasul Constanta . Pe aproape este si echipa de rugby urmata de echipa de fotbal FC FARUL CONSTANTA ramane de vazut care din ele este urmatoarea. Cand dai bani doar pentru echipa de handbal HCM este normal sa se intample asta. Nesimtitilor meritati alte injurii dar nu se merita sa scriu aici.

UN DOMN...
24 mai 2012
CACEALMA....MARCA PASTAIE !!!

ASTEPT SA VINA RANDUL SI ECHIPEI WCM CONDUSA DE MUISOR PORCUSOR !!!

ct
24 mai 2012
ct

rusine porc nesimtit ai cheltuit bsani orasului degeaba sa te ia mama dracu de betiv ordinar uuua jigodie ordinara

nicu
24 mai 2012
peniu

nu tie rusine dl constantinescu il tratezi cu indiferenta pe hagi vezi dumnezeu nu doarme a retrogradat echipa de hanbal care o finantai

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4037 secunde