Handbal / Inter de Liga Campionilor, la Brăila. Samara Da Silva a semnat cu HC Dunărea

153
Handbal / Inter de Liga Campionilor, la Brăila. Samara Da Silva a semnat cu HC Dunărea - handbalsamara-1619610605.jpg

Articole de la același autor



Conducerea clubului HC Dunărea Brăila a reuşit să obţină semnătura interului stâng Samara Da Silva Vieira, de la echipa de Liga Campionilor Krim Mercator. 
Samara a evoluat în urmă cu un sezon la SCM Râmnicu Vâlcea, echipă cu care a câştigat un titlu de campioană, medalia de argint la Cupa României, fiind şi deţinătoarea Supercupei României. 
Viteza, precizia în aruncare, dar şi siguranţa în apărare o fac pe Samara o jucătoare complexă, prezentă în ambele faze în joc, atât în atac, cât şi în apărare, transmis reprezentanţii HC Dunărea Brăila. 
Îmbracă tricoul naţionalei Braziliei din 2015, iar în această vară, va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo alături de naţionala sa. 
Da Silva vine la Dunărea Brăila de la Krim Mercator (Slovenia), echipă la care este principala marcatoare, în ediţia din acest an a Ligii Campionilor, având un număr total de 67 de goluri. 


„Sunt fericită că revin în România şi nerăbdătoare să mă întâlnesc cu suporterii români. Vin la Brăila motivată să ajut clubul să atingă obiectivele şi sunt încântată de proiectul pe care îl are această echipă”, a declarat Samara Da Silva. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5827 secunde