Handbal / Laura Moisă, infectată cu virusul Covid-19. Tricolorele, la izolare în Danemarca

140
Handbal / Laura Moisă, infectată cu virusul Covid-19. Tricolorele, la izolare în Danemarca - handballaura-1606913189.jpg

Articole de la același autor

Probleme la naţionala feminină de handbal a României, după ce jucătoarea Laura Moisă a fost depistată a fi infectată cu virusul Covid-19, în urma testului efectuat la intrarea în Danemarca, în vederea participării la Campionatul European. 
„După testarea obligatorie efectuată la intrarea în Danemarca, rezultatul testării pentru Laura Moisă a fost Sars-Cov-2 pozitiv RT-PCR. Sportiva nu prezintă simptome, a fost izolată la alt hotel şi urmează să repete testarea. 
Denisa Dedu, colega ei de cameră, a avut rezultat negativ, dar a fost izolată şi ea şi va fi retestată. Totodată, întreaga delegaţie urmează să efectueze un nou test RT-PCR şi va continua să fie izolată la hotel. În cazul în care rezultatul Laurei va fi cu certitudine negativ sau va fi pozitiv cu un Ct (crossing threshold-ul) mai mare de 30, aceasta se va putea realătura echipei. Dacă testul va fi pozitiv cu Ct <30, ea va sta în izolare pentru următoarele 7 zile, când va fi retestată şi, în funcţie de rezultat, se va putea alătura echipei”, a anunţat Federaţia Română de Handbal. 


Întreaga delegaţie a României este în izolare şi urmează să fie supusă unei noi testări în cursul zilei de miercuri, 2 decembrie. 


„Toată delegaţia României a avut rezultat negativ (RT-PCR) la ultima testare de dinaintea plecării la EURO, condiţie esenţială pentru intrarea în Danemarca. Suplimentar faţă de protocolul impus de EHF, delegaţia a efectuat periodic, între testările RT-PCR, testări rapide tip Antigen, cu rezultate negative pentru toate persoanele, ultima testare de acest tip având loc în dimineaţa plecării la EURO”, mai precizează frh.ro. 


XXX 
România va juca primul meci la EURO pe 3 decembrie, contra Germaniei. Pe 5 decembrie, urmează duelul cu Polonia, iar două zile mai târziu, cel cu Norvegia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1271 secunde