Handbal / Trei jucători de la HC Dobrogea Sud, adversari în amicalul România - Georgia

155
Handbal / Trei jucători de la HC Dobrogea Sud, adversari în amicalul România - Georgia - 1-1635838113.jpg

Articole de la același autor

Trei handbalişti de la HC Dobrogea Sud vor fi pe teren, marţi, 2 noiembrie, la amicalul România - Georgia, de la București. Este primul test pentru tricolori de la instalarea lui Xavier Pascual în funcția de selecționer. Aflat la cel de-al doilea mandat la cârma naționalei de seniori a României, tehnicianul spaniol pregătește campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2023, care va debuta în ianuarie.

Marţi, 2 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Dinamo, portarul Daniel Vasile și extrema dreaptă Ionuț Nistor vor avea ocazia de a înfrunta Georgia lui Irakli Chikovani, condusă de antrenorul român Sandu Iacob.

Urmează, pe 4 și 6 noiembrie, două partide amicale contra Spaniei, la Aviles.

„Ne bucurăm pentru convocare, mergem cu plăcere de fiecare dată la echipa națională. Ne place să lucrăm cu colegii de la alte echipe. Este a treia convocare de la venirea lui Xavi Pascual, dar prima la care vin și internaționalii din afara țării.

Avem și trei meciuri de pregătire, o să vedem cum arătăm ca echipă de data asta. Este o formulă nouă, avem un antrenor nou, un sistem nou. O să fie interesant”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului constănţean, portarul Daniel Vasile.

Dintre cei 24 de sportivi convocați, 18 vor face deplasarea în Spania pentru cele două partide amicale cu echipa antrenată de Jordi Ribera, campioana europeană en titre.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.649 secunde