Handbal / Vine meciul cu Suedia. Fortuneanu: „Îmi doresc să avem războinici pe teren!”

125
Handbal / Vine meciul cu Suedia. Fortuneanu: „Îmi doresc să avem războinici pe teren!” - handbalraresonline411-1604494594.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul naţionalei masculine de handbal a României, Rareș Fortuneanu, este de părere că tricolorii pot ajunge la turneul final al Campionatului European din 2022, competiţie la care naţionala ţării noastre nu s-a mai calificat de peste două decenii. 


„În condițiile actuale, de când competițiile interne s-au reluat, am văzut multe surprize, meciurile sunt echilibrate și sper să fie și acum cazul, la meciurile internaționale. Îmi doresc să avem războinici pe teren, jucători determinați, concentrați, disciplinați tactic și cu atitudine”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal, Rareș Fortuneanu. 


Naționala masculină de handbal a României va disputa, în perioada imediat următoare, primele două meciuri din campania de calificare la Campionatul European 2022. Joi, 5 noiembrie, tricolorii vor întâlni Suedia, în deplasare, iar pe 8 noiembrie, este programat meciul cu Muntenegru, la Baia Mare. 
Printre jucătorii convocaţi pentru „dubla” cu Suedia şi Muntenegru, se numără şi portarii de la HC Dobrogea Sud Ionuţ Iancu şi Dani Vasile. 


Naţionala masculină de handbal a României nu s-a mai calificat la un turneu final de Campionat European din 1996. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6778 secunde