Handbalistele de la CSS1, bronz la Naționale

1010
După titlul național de la juniori II, CSS1 Constanța a mai cucerit o medalie la handbal, ieri, la turneul final al Campionatului Național de la Baia Mare, unde jucătoarele de 10 și 11 ani, pregătite de Ion Pușcașu, au urcat pe treapta a treia a podiumului.
În partida pentru locurile 3-4, constănțencele au dispus de LPS Tr. Severin, cu 11-6, după ce, în grupa preliminară, înregistraseră rezultatele: 17-3 cu Seini Baia Mare, 10-11 cu CSS Tulcea, 26-1 cu Marta Baia Mare, 10-0 (neprezentare) cu Călărași și 11-4 cu CSS Caracal.
Lotul CSS1 a fost format din: Daria Bucur, Mara Nicolae, Raluca Rusu, Diana Rotariu, Georgiana Manoilă, Adriana Udrea, Mădălina Dumitru, Claudia Condurache, Adelina Toma, Corina Murgea, Bianca Pârvu și Seren Ibram.
"Finala s-a disputat între Tulcea și Slatina. În locul Slatinei ar fi trebuit să fim noi, dacă nu cădeam în grupă cu Tulcea. Din punctul de vedere al selecției, am fost echipa cea mai bună, cu jucătoare cu talie mult peste a celorlalte formații. De exemplu, Bucur are 1,72 m, iar Nicolae 1,70 m, remarcându-se însă și în joc, unde au fost principalele noastre marca-toare", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Pușcașu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7966 secunde