Handbalul constănțean: punct și de la capăt! HC Dobrogea Sud, noua grupare de la malul mării

973
2

Articole de la același autor

Constanța nu îngroapă handbalul masculin. Anul 2015 poate fi începutul unei alte file de istorie. Speranțele suporterilor constănțeni s-au îndeplinit și iată că, în sfârșit, mult așteptata echipă s-a arătat - Handbal Club Dobrogea Sud.

Cu Ionuț "Rudi" Stănescu pe post de președinte și cu Laurențiu Toma vicepreședinte, noul club va evolua în Liga a II-a, având ca obiectiv promovarea în Liga Națională.

Deși inițial a vrut să se retragă din activitatea sportivă, portarul "Rudi" Stănescu va juca pentru noua sa echipă.

"Nu puteam lăsa orașul Constanța fără o echipă de handbal. Constanța are un public minunat, iubitor de handbal, nu puteam întoarce spatele orașului și oamenilor", a declarat, pentru "Cuget Liber", Stănescu.

Din staff-ul administrativ mai face parte și Elena Frâncu, membru fondator al echipei, despre care președintele clubului spune că "este alături de noi cu tot sufletul, ne ajută și ne susține în toate demersurile".

Din informațiile furnizate de Ionuț Stănescu, în momentul de față, lotul este format din 14 jucători, printre care se numără Enescu, Subțirică, Cutura, Angelovski, Vujadinovic, Rakcevic și câțiva jucători tineri, de la HCM Minaur Baia Mare; lotul nu este încă definitivat, iar contractele nu sunt semnate.

Formația va fi antrenată de sârbul Djordje Cirkovic, care va fi secundat de George Buricea, acesta fiind și jucător.

Cât despre finanțare, HC Dobrogea Sud este susținut financiar de structurile locale, iar conducerea speră și la atragerea și implicarea altor agenți economici.

"Primăria și Consiliul Județean sunt în continuarea alături de handbalul constănțean. Sperăm ca pe viitor să atragem și alți sponsori", a încheiat Stănescu.

Echipa a început deja antrenamentele. Noul sezon al ligii a doua va începe pe data de 6 septembrie. 

Comentează știrea

stelu
29 iulie 2015

> Oportunitate pentru >> oricine! Aceasta >> > oportunitate este unica, rodul muncii unei echipe >> de >> > profesionisti >> > inimosi, gata sa va ofere si dvs o cale de a va >> rotunji >> > veniturile! Va >> > asteptam sa incepeti si sa castigati bani acum, din >> prima >> > luna, in >> > ritmul dvs, fara stres, fara obligatii! Cereti mai >> multe >> > informatii la >> > adresa mea de email: [email protected]

constantean
29 iulie 2015
handbal

Bun, dar cum ramane cu echipa de fete ? Constanta TREBUIE sa aiba si o echipa feminina puternica, nu-i asa doamna Francu ? Asteptam o actiune similara si la Neptun, fiindca handbalul feminin are, pe langa traditie, si o multime de suporteri la malul marii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6412 secunde