HCM Constanța, nevoită să plece în exil

Handbalul de Liga Campionilor are interzis la Sala Sporturilor

310
Vești proaste pentru handbaliștii de la HCM Constanța. Ieri, conducătorii campioanei României și ai Direcției Județene pentru Sport s-au întâlnit cu specialiștii de la Proiectări, cu scopul de a vedea ce modificări pot fi aduse Sălii Sporturilor, astfel încât aceasta să poată găzdui meciuri de Liga Campionilor. Din păcate, verdictul a fost necruțător.
"Nu pot fi efectuate lucrările solicitate de Federația Europeană de Handbal, în ceea ce privește lățirea suprafeței de joc, element foarte important pentru protecția jucătorilor. Am dat curs cererii clubului HCM, am chemat inginerul specialist, dar nu se poate face nimic, pentru că ar fi afectată structura de rezistență. E trist, dar real", a declarat Elena Frîncu, directorul coordonator al DSJ, care propune și soluții pentru ieșirea din impas: "Trebuie urgentată construcția Sălii Polivalente din complexul Badea Cârțan. Dar, ar putea fi clădită și o sală din materiale ușoare, investiție care nu ar depăși un milion de euro. Actuala Sală a Sporturilor o vom păstra doar pentru competițiile interne".
Sala Sporturilor a fost inaugurată în 1952, suferind reparații capitale în 1987. În ultimii ani, în interior au fost efectuate o serie de lucrări de modernizare, în zona băncilor de rezervă, la vestiare, dușuri, masa presei și sălile de conferințe.
În această situație, HCM Constanța își va disputa meciurile din Liga Campionilor, cel mai probabil, în Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 19 Iunie 2009
Stire din Sport : Ora H pentru "marinari"
Vineri, 19 Iunie 2009
Stire din Sport : Moștenirea familiei Petre
Pagina a fost generata in 1.7091 secunde