HC Dobrogea Sud îşi turează „motoarele” pentru duelul cu Potaissa Turda

161
HC Dobrogea Sud îşi turează „motoarele” pentru duelul cu Potaissa Turda - 1-1643189035.jpg

Articole de la același autor

Mai puţin de o săptămână a rămas până la fluierul de start al primului meci oficial pe care HC Dobrogea Sud îl va susţine în acest an. Luni, 31 ianuarie, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, „delfinii” vor primi vizita echipei AHC Potaissa Turda, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Ardelenii au intrat deja „în pâine”, cu un meci la Cluj-Napoca, disputat în devans pentru etapa a 18-a, echipa antrenată de Horaţiu Gal impunându-se cu scorul de 31-24.

Pentru că va susţine, pe 12 şi 20 februarie, dubla confruntare cu Alingsas HK, din optimile de finală ale EHF European Cup, Potaissa Turda va mai juca, pe teren propriu, cu Politehnica Timişoara, în devans pentru etapa a 19-a.

De cealaltă parte, handbaliştii constănţeni s-au testat în cele două amicale cu CSM Alexandria, din week-end, şi au intrat în febra primei partide oficiale din acest an. Prima dintr-o serie grea, în care CSA Steaua, campioana CS Dinamo Bucureşti şi CS Minaur Baia Mare le vor fi adversari.

„Ne aşteaptă «infernul», dar pentru asta muncim în fiecare zi, pentru asta ne-am pregătit. Sper ca, până la ora meciului cu Turda, să reglăm ce mai avem de reglat. E clar că e nevoie de timp să intrăm în formă, dar muncim, muncim şi iar muncim!

Le mulţumim suporterilor că au venit la amicalele cu Alexandria, sperăm ca la meciul cu Turda să vină mult mai mulţi, pentru că avem nevoie de ei”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul principal George Buricea.

Programat luni, 31 ianuarie, meciul HC Dobrogea Sud - Potaissa Turda va fi prologul etapei a 16-a. TVR 2 va transmite în direct partida, începând cu ora 16.00.

Celelalte partide ale rundei se vor disputa după următorul program: marţi, 1 februarie: CS Universitatea Cluj - CSM Bucureşti; miercuri, 2 februarie: CSM Focşani - HC Buzău (ora 18.00, în direct la TVR 2), CSM Bacău - CS Minaur Baia Mare; joi, 3 februarie: CSU din Suceava - SCM Politehnica Timişoara, CSM Alexandria - CSA Steaua Bucureşti, CSM Vaslui - CS Dinamo Bucureşti.

XXX

Campioana continentală Spania şi vicecampioana mondială Suedia s-au calificat în semifinalele EURO 2022 la handbal masculin, după victoriile obţinute în ultimele lor meciuri din grupele principale.

Spania, câştigătoarea ultimelor două ediţii ale Campionatului European (2018, 2020), a învins la limită Polonia, scor 28-27, în timp ce Suedia a trecut cu 24-23 de Norvegia, după ce medaliata cu bronz la precedentul European a condus la pauză cu 14-9.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.809 secunde