Divizia A la handbal masculin, etapa a zecea

HC Farul nu-și subestimează adversarul. Obiectiv: punctaj maxim cu Moreni!

176

Articole de la același autor

Duminică, la Sala Sporturilor, HC Farul va primi vizita echipei GSIP Moreni, în partida contând pentru etapa a zecea a Diviziei A la handbal masculin. Meciul se va disputa începând cu ora 11.00, intrarea fiind liberă. 


Elevii lui Eden Hairi se clasează la jumătatea ierarhiei, pe locul șase, cu 15 puncte, în timp ce oaspeții nu au acumulat niciun punct, fiind pe locul 13 (pe ultimul loc este CSM Cimentul Bicaz cu -2 puncte, având o penalizare pentru neprezentare și două penalizări pentru nerespectarea cerinței de vârstă). 


"Fără a ne subestima adversarii, sperăm să fie un meci din care să ieșim victorioși și, cel mai important, să nu avem accidentări. Până acum, ei nu au nicio victorie, dar și noi trebuie să fim precauți. Trebuie să ne facem jocul nostru", a declarat antrenorul HC Farul. 


Tehnicianul se gândește la următorul meci, cu Suceava, care este mai greu, CSU Suceava fiind una dintre cele mai bune echipe al ligii secunde. 


"Suntem o echipă tânără și nu avem constanța jocurilor. În etapa următoare, avem un meci dificil la Suceava, care este o echipă cu o valoare mai mare. Suntem și pe terenul lor și va fi un meci mai dificil decât cel cu Moreni", a completat Hairi. 


HC Dobrogea Sud, prima clasată, va sta în această etapă, meciul cu HC Târgoviște fiind reprogramat din cauza accidentului în care și-au pierdut viața trei jucători ai formației dâmbovițene. 


Primul meci al etapei se va disputa, astăzi, între CSM București II și CSU Suceava. 


Celelalte meciuri se vor juca duminică. Iată programul: ACS Atletico Alexandria - Știința Bacău, ACS Teleorman Alexandria - CS Bucovina, HC Buzău - LPS Piatra Neamț, Poli Unistil Iași - CSM Cimentul Bicaz. 


Meci de Liga Națională, la Constanța 
Tot duminică, suporterii constănțeni vor avea ocazia să ia parte la un meci din Liga Națională. Începând cu ora 18.00, AHC Dunărea Călărași și HC Vaslui vor disputa partida din etapa a 13-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Meciul a fost mutat la Constanța, pentru că Sala Polivalentă din Călărași nu avea aviz din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4338 secunde