HCDS a plecat în cantonamentul din Serbia

238
HCDS a plecat în cantonamentul din Serbia - hcdscantonament-1627818151.jpg

Articole de la același autor

HCDS a luat cap compas Belgrad! Urmează cea mai grea perioadă a pregătirii de vară, în care handbaliștii constănţeni vor acumula fizic și vor juca primele meciuri amicale. Echipa a plecat sâmbătă dimineaţă, cu autocarul, spre Serbia și, pentru a evita oboseala unui drum lung în condiții de caniculă, a înnoptat la Drobeta Turnu Severin, înainte de a trece granița.

„Au trecut deja 10 zile de la reunire. Mă bucur că jucătorii noi s-au integrat destul de repede. Urmează acum tehnico-tactic să vedem cât de repede învață și cât de repede ne omogenizăm. Sper să ne întoarcem sănătoși acasă, asta este foarte important”, a declarat Ionuţ Nistor.

„Urmează perioada cea mai grea pentru orice sportiv, dar, totodată, suntem nerăbdători să începem pregătirea și meciurile. Avem şase jucători noi, care ne-au lăsat o impresie foarte bună, așa că suntem încrezători”, a spus şi Daniel Vasile.

Vor fi 13 zile de pregătire intensă, în care echipa antrenată de Djordje Cirkovic și George Buricea va susține și patru meciuri amicale: pe 7, 9 și 11 august, la Belgrad, cu Jugovic Kac, Metaloplastika Sabac și Partizan Belgrad și pe 13 august, la întoarcere, în Timișoara, cu Politehnica. Din lot fac parte: Vasile și Chilianu – portari, Nistor, Stankovic, T.Ștefan și R.Ștefan – extreme dreapta, Andrei și Loghin -extreme stânga, Ilie, Raso și Caba – centri, Komogorov, Chikovani și Vegar – interi stânga, Buvinic – inter dreapta, Nikolic și Susanu – pivoți.

Cei trei juniori convocați la lotul național U19, Stănescu, Preda și Bruj, se vor prezenta luni în cantonamentul tricolorilor de la Izvorani, împreună cu antrenorul Enis Murtaza.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6717 secunde