HCM Constanța joacă astăzi primul meci din grupele Ligii Campionilor

441
1
HCM Constanța joacă astăzi primul meci din grupele Ligii Campionilor - handbalhcmsanktpetersburg70-1348747107.jpg

Articole de la același autor

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, va disputa, astăzi, în deplasare la Goteborg, primul meci din cadrul grupelor Ligii Campionilor, contra formației suedeze IK Savehof. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 2, la ora 20.00.


HCM Constanța începe un nou parcurs în cea mai puternică competiție a handbalului continental de club, întâlnind, în prima fază a grupelor, cea mai slabă echipă din serie - IK Savehof. Transferurile importante făcute în această vară, și antrenorul nou-venit, Zvonko Sundovski, le-a dat constănțenilor speranțe de calificare în optimi, chiar dacă grupa din care face parte formația de pe litoral este etichetată drept "infernală".
Din păcate, campioana României va disputa meciurile de pe teren propriu la Buzău, și nu va putea be-neficia de suporterii locali. 
Cu toate astea, lotul revitalizat și experiența celorlalte șase participări din Liga Campionilor își vor spune cuvântul în partida de astăzi, și, cu siguranță, în cele care vor urma.
HCM Constanța se află în grupa B a Ligii Campionilor, alături de THW Kiel, MKB Veszprem KC, BM Atletico Madrid, Celje Pivovarna Lasko și IK Savehof.


Iată și programul celorlalte partide pentru HCM din grupele Ligii Campionilor: HCM Constanța - MKB Veszprem (între 3-7 octombrie), THW Kiel - HCM Constanța (11 octombrie), HCM Constanța - Celje (17-21 octombrie), HCM Constanța - Atletico Madrid (14-18 noiembrie), Atletico Madrid - HCM Constanța (25 noiem-brie), HCM Constanța - IK Savehof (28 noiembrie - 2 decembrie), MKB Vesz-prem - HCM Constanța (9 februarie 2013), Celje - HCM Constanța (13-17 februarie 2013), HCM Constanța - THW Kiel (20-24 februarie 2013). Primele patru clasate din fiecare dintre cele patru grupe se vor califica în faza optimilor de finală.


Comentează știrea

tigari ude
27 septembrie 2012
meciuri la buzau???

Mai dragi domnilor de la Cuget Liber, ce fel de constanteni sunteti dvs? Cum e posibil sa nu stiti ca meciurile de acasa ale HCM nu se mai joaca, anul asta, la Buzau ci la Bucuresti, in Sala Polivalenta? In plus... Imi mai permit sa va atrag atentia ca s-au stabilit datele precise de disputare ale meciurilor care, initial, aveau indicat doar un interval. Astfel, meciul cu Veszprem nu se joaca intre 3 si 7 octombrie, cum scrieti dvs, ci EXACT in ziua de 3 octombrie la ora 20.00, cel cu Celje Pivovarna se joaca EXACT in 18 octombrie (nu in intervalul 17-21 octombrie) si asa mai departe, dar va las pe dvs sa descoperiti singuri, doar sunteti jurnalisti...

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Sport : HCM Constanța, victorie lejeră la Cluj-Napoca
Pagina a fost generata in 1.1494 secunde