Liga Națională de handbal masculin

HCM Constanța, meci tare cu Știința Bacău

540
HCM Constanța, meci tare cu Știința Bacău - mingehandbal-1323466917.jpg
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, dispută duminică, 11 decembrie, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor, în cadrul etapei a XI-a a Ligii Naționale, partida cu Știința Bacău.
Vor fi, așadar, față în față două echipe puternice din întrecerea internă. Formația antrenată de Constantin Ștefan are nevoie de victorie pentru a-și consolida poziția de lideră, dar și pentru a mai repara din imaginea șifonată de eșecurile din Liga Campionilor.
Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport.
Iată și celelalte partide ale rundei: Poli Timișoara - CSM București, CSM Satu Mare - U Bucovina Suceava, CSM Ploiești - Dinamo Călărași, Pandurii Târgu Jiu - HC Odorhei, Universitatea Cluj - HC Caraș Severin, Potaissa Turda - Steaua București.

Selecționerul naționalei masculine de handbal a României, Vasile Stîngă, a anunțat lotul cu care va aborda preliminariile Campionatului Mondial din 2013. În lot, regăsim și opt jucători de la campioana HCM Constanța: Mihai Popescu, Alexandru Sabou, Alexandru Stamate, Alexandru Șimicu, Alexandru Csepreghi, Valentin Ghionea, Mihai Sadoveac și Marius Novanc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7615 secunde