CSM Satu Mare - HCM Constanța 29-44, în Liga Națională de handbal masculin

HCM Constanța, recital de goluri la Satu Mare

2904
HCM Constanța, recital de goluri la Satu Mare - 078c1921552926741018bfe02926bb3f.jpg
Final de sezon lipsit de tensiune în partea superioară a ierarhiei Ligii Naționale de handbal masculin. Soarta titlului a fost deja pecetluită, Constanța este campioană, unica bătălie care se mai dă fiind cea pentru calificarea în cupele europene.

Pregătiți să sărbătorească titlul cu numărul cinci din palmares, handbaliștii de la HCM Constanța au făcut spectacol, ieri, în deplasarea de la Satu Mare, meciul cu nou promovata CSM făcând parte din programul etapei a XXV-a a Ligii Naționale.
Suporterii prezenți în tribunele sălii au asistat la un veritabil festival al golurilor. S-a jucat cu garda jos, iar la final, băieții lui Zoran Kurteș au câștigat cu scorul de 44-29.
Celelalte rezultate ale rundei: HC Odorhei - Minaur Baia Mare 27-25, U Bucovina Suceava - Știința Bacău 28-27, Poli Timi-șoara - Pandurii Târgu Jiu 26-27. Partida Universitatea Cluj - UCM Reșița 29-27 s-a disputat în devans, vineri, iar întâlnirea SCM Brașov - Steaua București a fost amânată pentru data de 5 mai.
Clasamentul la zi: 1. HCM Constanța (42 puncte), 2. UCM Reșița (36 p), 3. Pandurii Tg. Jiu (33 p), 4. Știința Bacău (32 p), 5. Bucovina Suceava (30 p), 6. Steaua (28 p).
Etapa viitoare (ultima; duminică, 9 mai), la Sala Sporturilor, HCM Constanța va primi replica formației Dinamo București.
După încheierea campionatului, echipele care ocupă primele opt poziții în clasament vor lua parte la întrecerile Cupei României, competiție programată, în perioada 12-15 mai, la Brașov. HCM Constanța va întâlni, în sferturile de finală, pe HC Minaur Baia Mare sau U Cluj.

Steaua, eliminată din Cupa Cupelor
Echipa de handbal masculin Steaua București a ratat calificarea în finala Cupei Cupelor, după ce a fost învinsă, ieri, cu scorul de 23-32 (12-15), de Fraikin BM Granollers (Spania), într-o partidă contând pentru manșa a doua a semifinalelor. În tur, "militarii" câștigaseră la o diferență de numai patru goluri, 32-28.

MKB Veszprem n-a putut trece de Barcelona
MKB Veszprem, echipă care a eliminat-o pe HCM Constanța din Liga Campionilor la handbal masculin, a ieșit, la rândul său, din competiție, adversara din sferturile de finală, Barcelona, fiind mai puternică.
Vicecampioana Spaniei se impusese, în prima manșă, cu 33-27, iar în retur, sâmbătă, victoria i-a revenit din nou, 34-33. Formația maghiară a visat frumos o repriză, în care a condus cu 15-9, dar, după pauză, Barcelona a speculat lipsa de concentrare a jucătorilor lui Lajos Mocsai și a câștigat la limită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Aprilie 2010
Stire din Sport : Și-au ținut adversarii la respect!
Pagina a fost generata in 1.5083 secunde