HCM Constanța și-a reluat pregătirea

607
HCM Constanța și-a reluat pregătirea - antrenorhcmzvonkosundovski13-1342639214.jpg

Ieri, la hotel Flora, a avut loc reunirea lotului campioanei României la handbal, HCM Constanța, eveniment la care au fost prezenți conducătorii clubului și membri ai Asociației Județene de Handbal.
După demararea mai multor transferuri, HCM urmărește o nouă evoluție de succes, atât pe plan intern, unde se anunță un campionat mult mai dificil, dat fiind numărul diminuat de echipe, de la 14 la 12, cât și pe plan extern, în Liga Campionilor, care urmează să se desfășoare din toamnă.
HCM Constanța are un nou antrenor: Zvonko Sundovski (antrenorul naționalei de handbal a Macedoniei), iar acesta va fi ajutat de antrenorul secund și preparatorul fizic al echipei, Marko Isakovici, și de fizioterapeuții: Florin Dima și Dumitru Forțu.
Noile achiziții ale HCM Constanța sunt: Alexandru Vasiliu (portar), Iulian Halcă (inter dreapta), spaniolii Javier Humet (inter dreapta) și Alberto Val (pivot), precum și pivotul Milutin Dragicevic.
În afară de jucătorii nou veniți, se mai așteaptă efectuarea unui transfer, pe același nivel cu cele care au fost făcute până acum.
Turneul de precalificare în Liga Campionilor va începe pe 8-9 septembrie, iar meciurile se vor juca la Constanța. Prima adversară a constănțenilor va fi campioana Italiei, SSV Loacker Bozen Sudtirol, după care va urma partida cu formația slovacă Tatran Pre¹ov.
Iată lotul HCM Constanța: M. Popescu, I. Stănescu, A. Vasiliu, A. Micu, A. Cepreghi, G. Buricea, A. Sabău, B. Criciotoiu, Javier Humet, I. Halcă, L. Toma (c), M. Sadovean, M. Dragicevic, Alberto Val, M. Stavrositu, A. Branislav.
"Împreună cu colectivul HCM Constanța, voi încerca să țin ștacheta cât mai sus, și să nu dezamăgesc. Handbalul este un joc de echipă, și vreau ca echipa de aici să pună interesul echipei în față. Îmi doresc să obțin toate obiectivele propuse pentru următorul sezon și să avem o evoluție bună în Liga Campionilor", a declarat, noul antrenor al HCM Constanța, Zvonko Sundovski.
Echipa va mai efectua cinci antrenamente în Constanța, până sâmbătă, după care va urma un stagiu de pregătire, până pe 6 august, la Zlatibor (Serbia). După acesta, constănțenii se vor deplasa la Gradec (Slovenia), unde vor avea o perioadă de cantonament și meciuri amicale, până pe 15 august, urmând ca pe 17 august să participe la turneul Kone Cup din Hamburg (Germania).



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3954 secunde