HCM Constanța vrea o victorie la debutul în Cupa EHF

472
2
HCM Constanța vrea o victorie la debutul în Cupa EHF - hcm-1391800628.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 9 februarie, de la ora 12:00, la Sala Sporturilor, campioana României la handbal masculin, HCM Constanța, își face debutul în Cupa EHF. 


În această primă etapă a Grupei D, adversară îi va fi formația slovacă HC Sporta Hlohovec, urmând ca, pe 16 februarie, să joace cea de-a doua etapă, în deplasare, cu formația franceză Chambery Savoie. HCM va întâlni apoi de două ori formația germană Fuchse Berlin, pe teren propriu, în data de 23 februarie, în a treia etapă, și în deplasare, în data de 16 martie, în etapa a patra. Pe 23 martie, urmează etapa a cincea, deplasarea pentru meciul cu HC Sporta, iar pe 30 martie, revenirea acasă, pentru meciul etapei a șasea cu Chambery. 


"Vom avea un program foarte încărcat, cu deplasări lungi și obositoare, vor fi meciuri grele, cu echipe puternice, dar ne bucurăm că începem această luptă acasă, că plecăm la drum cu publicul care ne susține și căruia îi promitem că nu îl vom dezamăgi. Echipa pe care o vom întâlni duminică, din Slovacia, HC Sporta Hlohovec, joacă în viteză, însă noi avem puternicul avantaj al unei apărări agresive și al unității de grup", a declarat Laurențiu Mihai Toma, extrema dreaptă a campioanei HCM Constanța. 


Pe de altă parte, directorul executiv al clubului, Ali Nurhan, a anunțat că, de la HCM, în meciul de duminică vor lipsi doi jucători: "Vom aborda această competiție europeană cu doi jucători în minus, datorită acci-dentărilor suferite, respectiv Marius Sadoveac, accidentat în meciul cu Odorhei, indisponibil pentru 1-2 luni, și Dalibor Cutura, accidentat în meciul cu Turda, indisponibil pentru 3-4 luni". 


Cu toate acestea, antrenorul formației constănțene, Zvonko Sundovski, este de părere că echipa sa are puterea de a câștiga jocul. "Chiar dacă va fi dificil, cred că această echipă poate câștiga. Mă aștept la un joc foarte bun din partea lor", a declarat Sundovski. 


Comentează știrea

Constantean
8 februarie 2014
O echipa urata

Porcu la puscarie, HCM se desfiinteaza!

Miruna
8 februarie 2014
nu sunt de acord

faptul ca NU SUFERIM PE MAZARE SAU PE NEICUSOR sau ca o echipa a fost sprijinita de porcusor nu inseaman sa ne renegam valorile locale..hai HCM!!!

Răspuns la: O echipa urata
Adăugat de : Constantean, 8 februarie 2014
Porcu la puscarie, HCM se desfiinteaza!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Sport : HCM Constanța, deplasare la Odorhei
Pagina a fost generata in 0.3689 secunde