Liga Națională de handbal masculin, etapa a 20-a

HCM Constanța vs. Știința Bacău, duel pentru locul doi

360
Eliminată din cursa pentru titlul național, după eșecul din partida de duminica trecută, cu Steaua, HCM Constanța își vede amenințată acum și poziția a doua din clasament.
Echipa antrenată de Vasile Stângă și Eden Hairi întâlnește, sâmbătă, de la ora 11, în Sala Sporturilor, revelația Știința Bacău, ocupanta poziției a treia, cu același punctaj (27) ca al dobrogenilor, într-o partidă contând pentru etapa a 20-a a Ligii Naționale de handbal masculin.
Tehnicienii constănțeni nu îl vor putea folosi pe Șoldănescu, accidentat, absența acestuia putând cântări foarte mult în apărare, în timp ce Schjolin și Hejtmanek, ambii cu probleme de sănătate, sunt incerți. Dincolo, în tabăra moldoveană, nu se anunță indisponibilități, iar jucătorii Științei se grupează în jurul veteranului Sandu Iacob, internaționalul român fiind și lider al ierarhiei puncherilor, cu 150 de goluri marcate în actuala stagiune.
Litera regulamentului va fi aplicată de brigada Cîrligeanu (București) / Bejenariu (Pitești).
###
Rundă foarte importantă și pentru CSM Medgidia (locul 8, 20 p). Formația pregătită de Ion Crăciun întâlnește, pe teren propriu, pe Dinamo București (locul 9, 18 p), într-o confruntare pe care "câinii roșii", amenințați cu retrogradarea, o abordează la disperare. Arbitrează dâmbovițenii Harabagiu / Stănescu.
Celelalte jocuri ale rundei: HC Odorhei - Romvag Caracal, Uztel Ploiești - Bucovina Suceava, HC Minaur Baia Mare - Steaua. Meciurile CSM Oradea - UCM Reșița 27-27 și Pandurii Târgu Jiu - Poli Timișoara 27-17 s-au disputat în devans.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2368 secunde