HCM va juca meciurile din Liga Campionilor la București

249
HCM va juca meciurile din Liga Campionilor la București - handbalhcmconstanta1347310966-1347485292.jpg
Oficialii campioanei României la handbal masculin, HCM Constanța, au primit, ieri, acceptul EHF de a disputa la Sala Polivalentă din București meciurile din acest sezon al Ligii Campionilor.


"Suntem siguri în acest moment că vom juca în Sala Polivalentă din București. S-a primit și la club o hârtie oficială din partea EHF și lucrurile sunt în regulă din acest punct de vedere.  În afară de cei care ne-au sprijinit de la Constanța, mulțumesc și Federației Române de Handbal, care ne-a ajutat și a trimis o scrisoare de susținere la forul european", a declarat vicepreședintele clubului constănțean, Marius Pușcași.

Inițial, HCM optase pentru Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, unde evoluase în sezonul trecut. 

HCM Constanța va debuta pe teren propriu în acest sezon al Ligii Campionilor la începutul lunii octombrie, cu campioana Ungariei, MKB Veszprem, o formație care se anunță deja printre posibilele finaliste în urma puternicei campanii de achiziții din această vară: interul dreapta Laszlo Nagy, extrema stânga Christian Ugalde și pivotul Marco Oneto (toți FC Barcelona) și centrul Chema Rodriguez (Atletico Madrid).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3377 secunde